Gebouw

LabS55 is een markant pand dat bestaat uit kantoorruimtes en bedrijfsruimtes;

Units

17; typ

Genieën vinden problemen, talenten vinden oplossingen

www.typ.nl

Voor opdrachtgevers:
TYP richt zich op het duurzaam laten instromen van nieuw talent binnen uw organisatie. We kunnen u helpen met de werving & selectie en doorstroom van professionals binnen uw organisatie.
TYP heeft een eigen ontwikkeld professional development traject waarmee we uw talent uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. De combinatie van werken, leren en vooral leren op de werkvloer onder begeleiding van een Development Manager vanuit TYP en de lijnmanager borgt de groei van uw talenten en daarmee de professionaliteit van uw organisatie op de langere termijn.

Voor talenten:
Als talent wordt je overspoeld met aanbiedingen, de een nog mooier dan de ander. Maar een baan kiezen is niet zomaar iets. Het is in veel gevallen je eerste kennismaking met ‘echt’ werken en alles wat daarbij komt kijken. Je moet er misschien wel voor verhuizen en/of andere grote keuzes maken. Als talent wil je weten waar je aan begint en net zo goed als een organisatie heb je belang bij een bedrijf dat bij jou past. TYP werkt voor verschillende klanten en kan je kennis laten maken met verschillende klanten zonder dat we daar zelf direct belang bij hebben. We adviseren je bij je keuze tussen verschillende werkgevers zodat jij uiteindelijk zelf een goede keuze kunt maken.

Nieuws