Gebouw

LabS55 is een markant pand dat bestaat uit kantoorruimtes en bedrijfsruimtes;

Units

30+31; Alterego Marketing

Alterego Marketing, the Identity Makers

www.alteregomarketing.com

Alterego knows that people ultimately want to be loved and that Brands need to be loved by people. Understanding this, we are uniquely able to make the match between them.

Alterego is een jong full service marketingbureau, opgericht door Michel Le Roux en Yuri Pieplenbosch, dat uitmunt in het met ‘acquired taste’ laden van topmerken in de markten Food, Drinks & Culture. Alterego bouwt aan merken en business met het genereren van “upside down” ideeën.

Alterego verplaatst zich op de stoel van de klant en kruipt in de huid van haar consument, teneinde campagnes te maken die beter tot de verbeelding spreken bij de doelgroep. Onze bouwstenen daarvoor zijn ten eerste de combinatie van Wise Guy Professionals en Angry Young Social (wo)men. Ten tweede heeft Alterego een eigen Identiteiten fabriek van productontwikkeling tot marktintroductie. Hieruit zijn producten voortgekomen als Meleya, Vouvray Witte Chocolade Lipstick, Clubwines Concept, etc.

Ons opgebouwde hoogwaardige kwaliteitsimago in Food, Drinks and Culture willen wij ambitieus doortrekken naar andere marktsegmenten teneinde een volwaardige top-end mainstream speler te worden. Dit doen wij voor kwaliteitsmerken, met opvallend aansprekende campagnes en met een groter accent op het MVO DNA van onze mensen. Maar altijd nemen wij de business bottom line van onze klanten als een no.1 prioriteit mee.

Loop gerust bij ons binnen in unit 30 voor een kennismaking, niet alleen met ons, maar vooral een kennismaking met jezelf!

Nieuws