Gebouw

LabS55 is een markant pand dat bestaat uit kantoorruimtes en bedrijfsruimtes;

Units

42; D'article

D'article Design Thinking & Development.
Ontwerpbureau voor een duurzame balans tussen mens, milieu en winst.

www.darticle.nl

D’article is een multidisciplinair advies- en ontwerpbureau opgericht in 2001. De focus voor D’article ligt op het creëren van een optimale beleving met behulp van heldere communicatie. Vandaar onze pay-off “Experience Communication”.

De afgelopen jaren hebben wij met deze methodiek veel van onze klanten kunnen bijstaan met hun organisatorische en marketingvraagstukken.

Een goede beleving hangt ook samen met een goede branding. Wij begeleiden organisaties met het maken van de vertaalslag van missie en visie tot een herkenbare en eenduidige identiteit met duidelijke kernwaarden. Daarnaast helpen wij ook bij de overdracht van kennis naar uw medewerkers en leggen wij de nadruk op het werken als één team.

Kennisoverdracht doen wij met behulp van trainingen, workshops en lezingen. Onze disciplines hebben wij gebundeld in de term "Design Thinking & Development". Dit zegt precies wat wij doen, namelijk samen met onze klanten nadenken en werken aan een betere wereld en werkomgeving. Dit doen wij met behulp van beproefde ontwerpmethodieken en processen. Hierdoor kunnen wij breed blijven opereren en toch met een heldere focus werken aan wat echt relevant is. Meerdere disciplines, één focus.

Enkele van onze beproefde concepten/activiteiten kunt u terugvinden op onze website onder het kopje “What we do” en specifiek de thema’s Experience of Communication.

Nieuws